Expoziție de fotografie Pamir-Români pe acoperișul lumii

În data de 6 august 2010 ieșeanul Lucian Roșu student al Universității “Alexandru Ioan Cuza ”,  împreună cu 3 colegi (Adrian Fako, Tiberiu Pintilie și Radu Simion) au reușit o performanță deosebită în alpinism prin atingerea vârfului Korzhenevskaya- 7105 m din munții Pamir.

Astăzi, după aproape un an, vă invităm să luați parte la deschiderea expoziției de fotografie Pamir-Români pe acoperișul lumii, ce va avea loc în data de 14 iulie 2011, orele 18.30, la Galeria “Ștefan Dimitrescu”  Studioul Tvr Iași, str. Lascăr Catargi nr. 33.

Prin această expoziție, aducem la Iași decorul spectaculos al lanțului muntos Pamir, numiți și “acoperișul lumii”. Prin fotografiile realizate, vă invităm să luați parte la o călătorie la altitudine, alături de ghețari, crevase, furtuni de zăpadă, vârfuri de peste 7000 m și un decor alpin impresionant.

You may also like...

2 Responses

  1. Tudor says:

    Felicitari baietilor pentru reusita si multa bafta in urmatoarea!

  2. Tudor says:

    Am fost la vernisaj. Frumos, cu multe emotii pt Lucian care a trebuit sa tina in spate toata prezentarea si sa dea interviuri in stanga si in dreapta. La fata locului a mai fost si Liviu H cu familia si Ovidiu!
    Toate cele bune si multa bafta lui Lucian in noua expeditie!

Leave a Reply