Rarău Radical Race

In septembrie 2014, membrii Asociatiei “Hai Pe Munte!” Iasi au fost prezenti atat in randul voluntarilor cat si al concurentilor la concursul Rarău Radical Race ce a avut loc in Campulung Moldovenesc, judetul Suceava si care a avut ca scop atat promovarea masivului Rarau precum si încurajarea şi dezvoltarea activităţilor sportive în România.

Competitia, care a oferit participantilor ocazia de a parcurge si a se familiariza cu o serie de trasee turistice marcate şi nemarcate care împânzesc acest masiv, intr-una dintre cele mai pitoresti zone din inima Bucovinei, s-a desfasurat in doua etape :

  • Etapa de Mountain Biking – 6 septembrie 2014
  • Etapa de Trail Running – 27 septembrie 2014

Organizatori :

In cadrul celor doua concursuri, atat cel de trail running cat si cel de mountain-biking, organizatorii au pus la dispozitia concurentilor posibilitatea de a parcurge trasee  de dificultati diferite, in functie de pregatirea fizica. Astfel, in cadrul concursului de alergare se putea alege intre proba de lunga, de 30 de km si cea scurta de 15 km iar pentru cel de ciclism, proba scurta avea asociat un traseu de 28 km si cea lunga unul de 63 de km.

Membrii “Hai pe Munte!” Iasi au facut parte din echipele de voluntari care au asigurat buna desfasurare a concursului in punctele de hidratare si alimentare de pe traseu precum si in centrul orasului Campulung de unde s-a dat startul si unde s-au desfasurat si festivitatile de premiere.

Mai mult decat atat, concurentii “Hai pe Munte!“ Iasi s-au remarcat prin rezultate deosebite, dominand podiumurile majoritatii categoriilor de la etapa de ciclism si penetrand subtil dar sigur in clasamentele celei de alergat!

Mountain BikingHPM Cycling Team a participat in numar considerabil. Clasari pe podium :

Locul 1 Tura Scurta Feminin 35+ ani :  Rimniceanu Roxana

Locul 1 Tura Lunga Masculin 18-29 ani :  Mocanu Eugen

Locul 1 si Locul 2 Tura Lunga Masculin 30 – 39 ani: Chircu Victor si respectiv, Preda Razvan

Locul 2 si Locul 3 Tura Lunga Masculin 40 + ani:  Vasiliu Alexandru si respectiv Moisa Iulian

Locul 1 Tura Scurta Masculin 30-39 ani :  Apopei Ionut

Trail Running – 7 participanti din care clasari pe podium :

Locul 1 Tura Lunga Feminin 18-34 ani:  Bejinariu Madalina

Locul 2 Tura Lunga Masculin 40+ ani: Contreras Javier

Locul 4 Tura Scurta Feminin Open :  Lazar Lavinia

Clasamentele complete sunt disponibile :

http://radicalrace.ro/biciclist/rezultate/

http://radicalrace.ro/alergator/rezultate/

Response code is 404

Leave a Reply