Festivitatea de premiere 2019 a Campionatului National de Turism Sportiv “Stafeta Muntilor”

festivitate

Dragii nostri,

S-a sfarsit cu bine inca un an competitional in cadrul Stafetei Muntilor si pentru a sarbatori Asociatia de Turism Montan “Hai pe Munte! “Iasi va invita cu mic cu mare in perioada 29 noiembrie-1 decembrie 2019 in localitatea Covasna judetul Covasna.

Cazarea se va face la Hotel Montana, in camere duble sau triple cu baie proprie.
Masa va fi in regim demipensiune (mic dejun si cina), lasand ziua de sambata libera pentru plimbari, balaceli in piscina si probe surpriza.
Pretul pachetului este de 260 lei/persoana (copiii care stau in pat cu adultii, vor plati doar o diferenta pentru masa de 40 lei/zi).Pretul unui pat suplimentar pentru copii este de 30 lei/zi.
Servicii extra contra cost : parcare -1 leu/zi, piscina 15 lei/persoana, biliard- 10 lei/ora, tenis de masa- 10 lei/ora. In tarife nu este inclusa taxa de statiune, care este 2 lei/persoana.
Pretul unei mese de pranz in regim bufet suedez (pentru cine doreste bineinteles) este de 25 lei/pers.

Pentru a va rezerva locul, va rugam sa transmiteti un avans de 130 lei/persoana in contul:

RO48BRDE410SV64644504100 pe numele Postolache Elena pana joi 31.10.2019 cu mentiunea “avans FP” si numarul de camere. Dupa fiecare depunere va rugam sa ne anuntati si prin sms/mail/facebook si sa mentionati toate detaliile pentru rezervare.
IMPORTANT: Numarul de locuri disponibile este de 200. Acestea se vor ocupa in ordinea rezervarii. Vom gasi si variante pentru suplimentare in cazul in care vom depasi numarul.
FESTIVITATEA de PREMIERE: Ca in fiecare an orice club poate premia cu maxim 5 diplome alte cluburi sau persoane.
BALUL STAFETEI: Ca o premiera, in acest an cu acordul dumneavoastra am invitat sa ne cante si sa ne incante trupa Sukar Nation, asadar distractia este garantata. Tematica balului este “Personaje de poveste”.
TOMBOLA PRIETENIEI: Vom renunta la tombola pentru adulti insa o vom pastra pe cea pentru copii. Asadar parintii copilasilor vor pregati pentru tombola cate un cadou care sa nu depaseasca suma de 50 lei.
PROBELE SUPRIZA: Nu va faceti griji, nu va veti plictisi. Echipa “DECAT” are in plan cateva probe surpriza, iar pe cei care vor totusi sa paraseasca localitatea ii invitam sa descopere o bucatica din  Muntii Vrancei pe pe un traseu usurel, marcat si cu tricolorul romanesc ce leaga localitatea Comandau de Varful Lacauti.
In loc de incheiere: pentru orice intrebari/nelamuriri ne puteti contacta pe email/telefon/FB: Elena Postolache, email elena.postolache@gmail.com, tel 0726349007.

You may also like...

Leave a Reply